Vin ninsorile! Vremea se răcește considerabil în următoarele zile: temperaturi de -10 grade Celsius

Adrian Sirbu

Temperaturi de până la -10 grade Celsius și ninsori. Potrivit datelor meteorologilor, în următoarele zile vremea se răcește. 

În nordul țării, pe 6 ianuarie sunt așteptate maxime de până la +7 grade Celsius și minime de 0 grade Celsius. Cerul va fi noros. Pentru ziua de 7 ianuarie este prognozată lapoviță slabă și maxime de până la +2 grade Celsius. Pentru ziua de 8 ianuarie sunt prognozate ninsori și temperaturi de -3 grade Celsius. Pe 9 ianuarie, potrivit meteorologilor, cerul va fi noros. Ziua sunt așteptate temperaturi de -7 grade Celsius, iar noaptea -10 grade Celsius.

În centrul Republicii Moldova, pentru ziua de 7 ianuarie este prognozată lapoviță slabă, totodată ziua termometrele vor indica temperaturi de până la +6 grade Celsius. Pe 8 ianuarie sunt așteptate ninsori. Pe 9 ianuarie – cer noros, ziua temperaturi de -4 grade Celsius și noaptea de -6 grade Celsius.

În sudul țării, pe 7 ianuarie meteorologii prognozează lapoviță slabă, pentru ziua de 8 ianuarie – ninsori și maxime de +2 grade Celsius. Pe 9 ianuarie, ziua sunt așteptate temperaturi de -2 grade Celsius, iar noaptea -5 grade Celsius.