De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 10 ore

Vlad Bilețchi

Vlad Bilețchi (AUR): „Nu mai avem nevoie de experimente și soluții miraculoase, avem nevoie de un singur lucru – REUNIRE”

Redacția Liber TV

Au trecut 103 ani de la Unirea tuturor românilor în cadrul statului național, unitar ROMÂN.

Au trecut 30 ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova față de Uniunea Sovietică în componența căreia am ajuns prin violență armată și contrar voinței noastre.

În tot acest răstimp, mai șmecherii locurilor noastre au încercat să zădarnicească procesul de ReUnire și revenire în albia firească, în arealul devenirii etnice a poporului român.

Au inventat probleme și scuze, soluții și idei, iluzii și vise pe care le-au administrat cetățenilor dintre Prut și Nistru pentru a păstra în continuare această entitate separată de România.

Suntem convinși, trecuți prin multe experimente politice pe mal de Bâc: unii au promis refacerea Uniunii Sovietice, alții ne-au promis comunism, alții au promis Integrare Europeană, alții au promis lupta cu corupția, și mai nou – vremuri bune.

Toate s-au dovedit a fi minciuni și pretexte pentru a-și instaura și menține puterea și interesele de grup, în detrimentul majorității populației dintre Prut și Nistru.

Nu mai avem timp de pierdut, nu mai avem nevoie de experimente și soluții miraculoase, de miliarde furate și întoarse (care nu se mai întorc), de dosarul guvernării comuniste (care nu există, mulțumită lui Filat) de Moldova "independentă" (promisă de Plahotniuc) și nici de vremurile ne-"bune" promise de Maia Sandu.

Avem nevoie de un singur lucru – de REUNIRE!”, a declarat liderul AUR, Vlad Bilețchi.