Ronaldo în lacrimi la final de meci

Lacrimile dorite ale lui RONALDO

Adrian Sirbu

În urmă cu 12 ani, Portugalia, cu Ronaldo în vârstă de 19 ani, care juca alături de vedetele lusitanilor, Figo și Deco, era învisă în finala Campionatului European, chiar la ei acasă, împotriva Greciei, într-un meci plin de emoții și lacrimi de tristețe ale tânărului Ronaldo.

Au fost nevoie de 12 ani ca Portugalia să mai joace o finală la Euro, în care au reușit să-și ia revanșa după finala pierdută în 2004, chiar în același mod, la francezi acasă, împotriva Franței.

  L-am rugat pe Dumnezeu să ne mai dea o șansă, pentru ca merităm,  a spus Ronaldo despre momentul din 2004, susține  sport.ro

„Sunt foarte fericit. Îmi doream de mult timp acest trofeu, din 2004. Portughezii îl merită, jucătorii noştri îl merită. Din nefericire, lucrurile nu au mers bine pentru mine, dar eu am crezut mereu în aceşti jucători. Au calitate şi talent. Este unul dintre cele mai fericite momente ale carierei mele. Am plâns de bucurie. Am spus mereu că îmi doresc să câştig un trofeu cu echipa naţională şi să facem istorie. Le mulţumesc colegilor mei, antrenorului nostru şi tuturor portughezilor care ne-au susţinut. Este un moment unic pentru mine. Este de neuitat”, a spus Ronaldo, conform uefa.com şi L’Equipe.

Reamintim că Cristiano Ronaldo a fost scos pe targă de pe teren în minutul 25 al partidei din cauza unei traume primite în urma unei lovituri cu Dimitrie Payet în min.8. Portugalia a învins Franța în prelungiri cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Eder în min. 109 .