De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

sursa foto:goolge.com

Rusia a fost deposedată de dreptul de a găzdui campionatul mondial de Bobslei şi Skeleton

Vasile Cojocari

Săptămâna trecută a fost publicat a doua parte a raportului grupului independent condus de avocatul canadian sportiv Richard McLaren. Raportul oferă noi detalii a unei scheme maniplatoare de dopaj a sportivilor care a fost susţinută de către autorităţile ruse. Moscova neagă acuzaţiile.

Un purtator de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, Dmitri Peskov, care a citat de RIA Novosti, numit decizia nejustificată și politizată.

În semn de protest la sistemele de dopaj ale Rusiei, Coreea de Sud, care va fi gazda jocurilor olimpice de iarnă a refuzat participarea la Cupa Mondială din 2017 de Bobslei şi Skeleton. Acelaşi lucru l-a făcut şi Letonia, iar SUA se mai gândeşte dacă va refuza sau nu să participe.

Olimpiada va fi transferată din Soci (Rusia) în altă ţară. Germania deja şi-a exprimat dorinţa de a fi gazda competiţiilor.