(VIDEO) Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu jucătorii de la „Petrocub Hâncești” și i-a felicitat pentru titlul de campioni ai Moldovei

Adrian Sirbu

Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe jucătorii de la „Petrocub Hâncești” care, în frunte cu antrenorul Andrei Martin, au câștigat titlul de campioni ai Moldovei la fotbal pentru prima dată în istoria clubului. 

Evoluția spectaculoasă a echipei este un exemplu pentru noi toți de unitate, perseverență și încredere în puterea unei echipe dedicate. Mult succes și în finala Cupei Moldovei de pe 25 mai! Să continuați să jucați și să vă faceți meseria cu aceeași bucurie”, a spus șefa statului.

Căpitanul Vladimir Ambros i-a oferit Maiei Sandu un tricou personalizat, iar antrenorul Andrei Martin o minge cu autografele tuturor jucătorilor.

Petrocub Hîncești a câștigat în premieră titlul de campioană a Moldovei la fotbal. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, hânceștenii au acumulat 21 de puncte, cu 4 mai multe decât Zimbru, clasată a doua. Astfel, Petrocub devine a 6-a echipă care reușește să câștige titlul de campioană națională după independența Moldovei.