De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! 65 de elevi de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” s-au intoxicat în masă. 20 de copii internați, inclusiv unul la reanimare

Toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al in…

Actualizat acum 12 ore

(VIDEO) Victoria Furtună: „Referendumul privind aderarea la UE nu este nimic mai mult decât o acțiune de PR a Maiei Sandu”

Ala Găină

Referendumul privind aderarea la UE nu este nimic mai mult decât o acțiune de PR a Maiei Sandu. Declarația aparține candidatei independente la prezidențiale, Victoria Furtună, potrivit căreia referendumul este necesar doar pentru „a ridica artificial prezența la alegerile unui președinte extrem de nepopular”.

Victoria Furtună susține că la Bruxelles, toți observă corupția în creștere, economia în declin și povara represiunilor politice.

„Într-o astfel de situație, ideea aderării la Uniunea Europeană nu doar că pare de neatins, ci este și profund absurdă. Mulțumiri lui Péter Szijjártó că a spus asta direct, nu pe la colțuri, așa cum fac toți ceilalți.

Tocmai de aceea, cum am mai spus, Maia este interesată să prelungească conflictul militar cât mai mult posibil. Atâta timp cât Moldova este necesară ca un avanpost, țara noastră va fi umplută cu arme, în timp ce ni se șoptește dulce despre aderarea la UE. Și ne dorim atât de mult acest lucru încât, desigur, se va întâmpla. Odată cu încheierea ostilităților, se va încheia și discuția despre integrarea europeană”, a declarat Victoria Furtună.