De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! 65 de elevi de la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” s-au intoxicat în masă. 20 de copii internați, inclusiv unul la reanimare

Toxiinfecție alimentară în grup la Liceul Teoretic Republican „Aristotel” din municipiul Chișinău. 65 de elevi din clasele a X-XII-a și un angajat al in…

Actualizat acum 14 ore

(VIDEO) Caz ieșit din comun la un liceu din capitală! Un elev, filmat cum urlă și se tăvălește pe jos

Ala Găină

Caz ieșit din comun la un liceu din capitală! Un elev a fost filmat de alți colegi cum urlă, răstoarnă banca și se tăvălește pe jos. Clipul video a fost postat pe rețelele sociale de activistul politic, Vlad Bilețchi. Contactat de Liber TV, Bilețchi a declarat că incidentul a avut loc la Liceul „Vasile Vasilache” din Chișinău, iar clipul video deja circulă printre elevii mai multor instituții de învățământ.

„Asta e situația într-o școală din Chișinău. Poate că „Ambasadorii” apolitici cu sediul în sediul de campaniei al Maiei Sandu vor ajuta și vor face să fie bine. Normal, nu ai timp de educație când te ocupi doar de politică”, a scris Vlad Bilețchi pe Telegram.

Activistul politic a mai declarat pentru Liber TV că elevul care a provocat incidentul are probleme psihice și primește tratament psihiatric corespunzător.

Foto: Unimedia.info