Jurnalista Natalia Morari, înregistrată în calitate de candidat independent la alegerile prezidențiale

Ala Găină

Jurnalista Natalia Morari a fost înregistrată în calitate de candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală. Într-o postare pe rețelele sociale, Morari a mulțumit oamenilor care au susținut-o. 

„Semnăturile voastre, oameni de încredere din toată țara, au fost recunoscute oficial. Vă mulțumesc sincer pentru susținere!

Acum începe o etapă importantă. Eu și echipa mea vom merge să discutăm cu cât mai mulți oameni despre problemele reale. Deși avem puțin timp la dispoziție, sunt convinsă că prin implicare vom reuși să ne facem auziți. 

Schimbările de care avem nevoie pot fi realizate doar printr-o viziune clară și decizii curajoase, care să răspundă nevoilor reale ale Oamenilor, nu intereselor meschine ale grupurilor politice. Schimbarea trebuie să înceapă AICI și ACUM”, a scris Natalia Morari.

Natalia Morari a activat peste 15 ani în domeniul jurnalismului politic din Republica Moldova. În prezent, ea reprezintă o voce critică la adresa guvernării PAS și Maiei Sandu.