Victoria Furtună: „Acum avem șansa de a alege un candidat care prioritizează bunăstarea cetățenilor Moldovei”

Ala Găină

„Un vot greșit ne-a lăsat fără resurse esențiale, care ar fi putut îmbunătăți condițiile de viață prin creșterea salariilor și pensiilor”. O spune candidata independentă Victoria Furtună, care a făcut public contul său bancar și a îndemnat oamenii să o susțină. Potrivit fostului procuror anticorupție, „acum avem șansa de a alege un candidat care prioritizează bunăstarea cetățenilor Moldovei, în locul intereselor politice sau ale corporațiilor internaționale”. 

„Pentru a realiza acest lucru, am nevoie de sprijinul vostru. Fiecare contribuție poate aduce o schimbare semnificativă. Vă încurajez să mă susțineți prin donații, utilizând informațiile de contact disponibile. Împreună putem construi un viitor mai bun”, a scris Victoria Furtună.

În același timp, candidata a avut o întrevedere cu mai mulți locuitori ai orașului Bălți.

„Cu profund respect și mulțumiri, mă adresez locuitorilor orașului Bălți, care au venit în număr mare la întâlnire. Vă mulțumesc pentru curajul de a vă expune public nemulțumirile și pentru inteligența de a susține idei clare, care vor schimba în bine viața din această țară. Încă o dată, vă mulțumesc!”, a mai scris Furtună.