Victoria Furtună, despre acuzațiile privind afilierea cu Șor: „Portavocile guvernării fac diferența în susținerea unui candidat și finanțarea ilegală?”

Ala Găină

Candidata independentă, Victoria Furtună, a venit cu o reacție după ce a fost acuzată de afiliere cu Ilan Șor. Fostul procuror anticorupție a întrebat retoric dacă „portavocile guvernării fac diferența în susținerea unui candidat și finanțarea ilegală sau cum o denumesc ei, coruperea alegătorilor”. 

„De când susținerea unui candidat a devenit infracțiune? Oamenii nu mai au dreptul la opinie sau statul democratic e doar o inscripție în constituție?  FRICA! Asta vă definește, frica de a pierde fotoliile moi si calde și plicurile transmise lunar. Eu am să mulțumesc în continuare tuturor susținătorilor indiferent de  divizarea creată”, a scris Victoria Furtună pe rețelele sociale.

Fostul procuror spune că nu va renunța să cheme oamenii la unitate.

„Eu din prima zi mi-am promis să devin un președinte al tuturor și am chemat la unitate. Asta am făcut și voi continua să o fac, iar susținerea a miilor de oameni zilnic mă încurajează și mai tare să-mi urmez intenția. Un lucru este cert ca pe mine oamenii mă susțin, iar cei care au încălcat, încalcă și vor încălca legea sau utilizează numele unei persoane sau utilizează oamenii , să răspundă în fața instanței de judecată așa cum prevede legea”, a conchis Furtună.