(VIDEO) Renato Usatîi: „Sunt puse presiuni asupra mea pentru a mă retrage din cursa prezidențială”

Ala Găină

Candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, a declarat că a fost contactat de persoane influente de pe scena politică internațională, care au încercat să îl convingă să iasă din cursa prezidențială. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”.

„Faptul că eu sunt contactat de unele persoane, cunoscute foarte bine pe arena politică, la nivel global, este clar că pe mulți îi deranjează prezența mea în această campanie. Dacă vin deja cu unele rugăminți, poate vă excludeți până luni din motive de sănătate… Asta înseamnă că Usatîi deranjează. Însă lucrul acesta mie îmi dă putere să merg înainte, deoarece eu am spus de mai multe ori, eu nu vreau să-i plac cuiva în afara țării. Pentru mine este important să am susținerea în interiorul țării și faptul că cineva din exterior este foarte tare deranjat, înseamnă că asta e situația”, a precizat Renato Usatîi.

Renato Usatîi spune că este pregătit pentru orice scenariu și că va lupta hotărât ca să-și apere victoria.

„În 2014, când am fost exclus din alegerile parlamentare, nu aveam suficientă experiență politică, dar de atunci am învățat să lupt. Pentru mine este foarte important să îmi păstrez independența”, a conchis Renato Usatîi, care a subliniat că pentru el este important doar interesul național al Republicii Moldova.