(VIDEO) Vlad Bilețchi: „Un sfat politic gratuit pentru Andrei Spînu: Dacă nu vor să prejudicieze imaginea Maiei Sandu, să amâne licitația după alegeri”

Ala Găină

„Mărul otrăvit pentru Maia Sandu de la Andrei Spînu – a amânat licitația de la Aeroport exact în turul 2”. O spune activistul politic Vlad Bilețchi, care i-a oferit Maiei Sandu și lui Andrei Spînu un sfat gratuit, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4: ”Dacă nu vor să prejudicieze imaginea Maiei Sandu, să amâne licitația după alegeri”. 

„Ei nu pot spune că – noi suntem vinovați, din cauza noastră nu merge. La Aeroport la licitație – Șor pe ei în sabotează, ei fac licitația, ei stabilesc condițiile, ei publică în Monitorul Oficial, sunt oamenii numiți de ei în funcție, pe care tot ei îi coordonează – Șor îi sabotează. Iar mercenarii lor politici spun că dacă critici licitația, ești avocatul lui Șor. Fraților, eu nu vă spun să nu îl dați afară pe Șor de la Aeroport, dar faceți o licitație așa cum trebuie. Faceți o licitație legală.

Ei nici măcar nu înțeleg că această licitație o deranjează și pe Maia Sandu, ei nu înțeleg că această licitație, care se desfășoară în timpul campaniei electorale, se va răsfrânge direct asupra rezultatului politic al Maiei Sandu. Dacă ei voiau să-i facă un bine Maiei Sandu, nu trebuiau doar din primul tur să amâne, dar trebuiau să amâne după primul tur. E un sfat gratuit pentru domnul Spînu, domnul Cojuhari, dacă va avea loc licitația în turul doi, asta o să se răsfrângă asupra Maiei Sandu și dacă nu vreți să-i dăunați, trebuia demult să faceți acest lucru. Pentru că dacă la alegeri câștigă cine au hotărât ei, lumea o să uite în patru ani”, a declarat Vlad Bilețchi.