(VIDEO) Victoria Furtună denunță abuzuri din partea poliției: „Nu putem ajunge la o întâlnire electorală, deoarece echipa mea este stopată fără motiv în trafic”

Ala Găină

Candidata independentă, Victoria Furtună denunță noi abuzuri din partea poliției. Potrivit acesteia, unul dintre membrii echipei sale a fost oprit în trafic de oamenii legii din Nisporeni, fără un motiv clar. „Însă de data aceasta nu au reușit să-și ducă planul la final, așa cum s-a întâmplat la Nisporeni, deoarece am reușit să ajung la fața locului”, a declarat Victoria Furtună, care a publicat un clip video de la fața locului. 

„Observați cum ofițerul de poliție Serghei Albot încearcă să-și justifice acțiunile… Îi este rușine chiar și lui de comportamentul său. Dar noi înțelegem prea bine la comanda cui este nevoit să acționeze”, a declarat Victoria Furtună.

Potrivit candidatei, polițistul a sunat superiorului său, pentru a primi indicații.

”Domnul Albot nu prea știe ce să facă în acest caz, pentru că mașina nu are defecțiuni, toate actele sunt în regulă și a apelat pe cineva pentru a întreba cum să procedeze. A scris doar la început numărul mașinii și nu știe ce să scrie mai departe. Noi avem o întâlnire și nu avem posibilitate să mergem la această întâlnire, deoarece domnul polițist stă în telefon și nu întocmește procesul-verbal pentru care ne-a stopat”, a declarat Victoria Furtună.

Într-un final, șoferului i s-a întocmit proces-verbal, pentru că i s-ar fi defectat un bec, care ilumina numărul de înmatriculare.

„Prieteni, haideți împreună să facem ca Moldova să devină, în sfârșit, un stat de drept!”, a conchis Victoria Furtună.