Doru Petruți: „Compania IMAS nu a făcut și nici nu va face public nici un sondaj socio-politic efectuat în perioada electorală”

Ala Găină

„Compania de cercetare pe care o conduc [imas] nu a făcut și nici nu va face public nici un sondaj socio-politic efectuat în perioada electorală”. O spune directorul companiei IMAS, Doru Petruți, după ce mai multe instituții media, inclusiv Liber TV, a prezentat ieri, 17 octombrie, un sondaj pe surse, care conținea logo-ul IMAS, și făcea trimitere la candidații care ar putea accede în turul doi la alegerile prezidențiale. 

„Ca și în cazul alegerilor locale, constat că diverse surse media (inclusiv canale de Telegram) utilizează grafica sondajelor noastre pentru a face publice sondaje pe surse. Sunt falsuri grosolane. Vă reamintesc de „sondajul” publicat tot pe surse, la alegerile locale, în care candidatul PAS (Lilian Carp) câștiga alegeri chiar din primul tur. În rest, răbdare … luni vor fi din nou atâtea lucruri care se vor developa în privința jocurilor făcute prin intermediul sondajelor”, a scris sociologul Doru Petruți pe rețelele sociale.

Întrucât știrea de ieri s-a dovedit a fi eronată, redacția Liber TV dezminte cele publicate, cu precizarea că articolul a fost șters de pe site, inclusiv de pe rețelele sociale. Ne cerem scuze de la cititorii noștri și promitem să vă prezentăm informația din prima sursă.