(VIDEO) Activist PAS, medic de profesie: „Eu le doresc la toți tații, mamele și copiii celor care au furat bani – să aibă cancer”

Ala Găină

În ajunul turului doi al alegerilor prezidențiale, activiștii PAS devin tot mai agresivi. De data aceasta, Marin Andonii, unul dintre susținătorii înflăcărați ai Maiei Sandu și partidului de guvernământ, care, potrivit lui, este și medic, i-a „blestemat” pe cei care „au furat bani” să aibă cancer. Declarația a fost făcută în cadrul unui clip postat pe rețelele sale de socializare.

”Eu le doresc din banii furați la toți tații, mamele și copiii – cancer. Cei care mâncați din bani furați, din bani de sânge – numai asta vă doresc. Eu am să mă duc și o să achit amenzi pentru calomnii, eu nu fac nimic penal, eu fac administrativ, o să mă duc să lucrez, să fac bani și o să achit amenzi. Dar vouă „rac” (n.r. cancer) vă doresc la cei care vă hrăniți din bani furați, din sângele și durerile oamenilor. Când te duci la biserică, fă mai multe mătănii. La toți „dihorașii” asta le doresc. La toți oamenii care fură, care nu fac banul cinstit”, a declarat activistul PAS, Marin Andonii.

Nu este prima dată când activistul Marin Andonii, dar și Radu Dutcovici recurg la cuvinte necenzurate sau calomnioase la adresa altor persoane. Joi, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a confirmat că cei doi sunt cercetați de oamenii legii pentru insigare la discriminare. Asta după ce anterior, activistul politic, Vlad Bilețchi, a depus plângere pe ei la poliție, procuratură și Consiliul pentru Egalitate.