f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Facturi Moldovagaz

După ce prețul gazului natural a crescut, Moldovagaz emite facturi eronate. Ce pot face cetățenii în acest caz

10-01-2022 18:09

Moldovagaz vine cu precizări după ce o mulțime de moldoveni s-au plâns că au primit facturi eronate pentru gazul natural consumat în luna decembrie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Moldovagaz menționează că în cazul în care consumatorului final i-a fost emisă o factură de plată eronată, problema se poate remedia.

"Stimați consumatori de gaze naturale!

Citirea indicilor echipamentului de măsurare a gazelor naturale în luna decembrie 2021 atât pentru sectorul municipal, cit și pentru sectorul particular, s-a efectuat cu asigurarea măsurilor de siguranță și precauție privind contactul direct cu consumatorii la preluarea indicilor.

Astfel, în cazul în care consumatorul final depistează că i-a fost emisă o factură de plată eronată (indici facturați greșit, lipsa indicilor, indici estimativi etc) pentru a remedia situația creată pot fi utilizate următoarele căi:

- apelul telefonic la numărul unic 1.304 sau 1.305 (în cazul capitalei), disponibil în toată țara, sau „Cabinetul personal al consumatorului” de pe site-ul www.moldovagaz.md

- telegram-canalul https://t.me/MoldovagazSupportBot (întrebările din partea consumatorilor sunt recepționate în regim 24 din 24 de ore, iar răspunsurile sunt oferite după prelucrarea acestora de operatori)", anunță Moldovagaz.