f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

grădinițe, Cluj, se redeschid, copii, 4,5 metri

ULTIMA ORĂ! Într-un oraș din România se redeschid grădinițele

17-06-2020 11:20

Creşele din Cluj-Napoca se deschid joi, primăria locală fiind prima din ţară care reuşeşte să redeschidă creşele în această perioadă. Numărul de locur disponibile va fi înjumătăţit pentru a putea fi asigurat un spaţiu de 4,5 metri pătraţi pentru fiecare copil şi o distanţă de 2 metri.

„Am luat decizia de a redeschide unităţile de creşă din municipiul nostru începând de joi, 18 iunie, Primăria Cluj-Napoca fiind prima din ţară care reuşeşte să redeschidă creşele în această perioadă. Am început să pregătim acest demers de săptămâna trecută, alături de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică, luând în considerare toate măsurile de protecţie necesare: asigurarea materialelor pentru dezinfectare şi igienă, asigurarea triajului copiilor la intrare, instructajul părinţilor, circuite separate pentru părinţi şi pentru personal ş.a.m.d”, a notat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.