f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Vasile Costiuc

(VIDEO) Vasile Costiuc: „Mi s-a propus în izolator să particip la destabilizări pentru un nou Guvern. „Șestiorcile” lui Morari m-au arestat”

14-01-2022 16:53

Liderul Partidului „Democrația Acasă”, activistul Vasile Costiuc susține că pe 11 Ianuarie a primit o ofertă de a participa la destabilizări în masă, iar pe 12 a fost luat de acasă, arestat.

„Nu au fost niciun fel de scheme, vom merge în instanță și vom demonstra fir cu fir că totul este fals. Acum, problema este de altă natură, mult mai amplă și este una politică. Dacă îmi dau 30 de zile, vă spun cine a dat comandă.

Am primit propuneri pe data de 11 ianuarie din partea unor partide privind destabilizări publice și am refuzat, iar pe 12 ianuarie am fost luat de acasă. În izolator am primit din nou propuneri - să recunosc și să trec de partea unor grupuri obscure pentru a destabiliza și a participa la formarea unui nou Guvern. Și în izolator am refuzat. Cei care au fost șăstiorși (n.r. acoliți) alde Morari, așa și o să rămână. Întrebați-l pe Viorel pentru cine lucrează, că nu lucrează pentru guvernare”, a spus Costiuc jurnaliștilor.

Menționăm că liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, care au dat curs demersului procurorilor. Și consilierul municipal și fostul primar de Durlești, Veaceslav Nedelea, a primit aceeași sentință.