De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 2 ore

Adoptă un câine și vei primi un prieten pentru întreaga viață

CAMPANIE// Adoptă un câine și primește o ladă cu bere personalizată

Elena Alexandra

Administratorii au declarat că azilul nu este în stare să acopere toate cheltuielile și de aceea au decis să eutanasieze animalele care nu vor fi adoptate. Berăria a lansat această campanie pentru a împiedica uciderea patrupezilor din acest azil, dar și pentru a atrage atenția publică la câinii de la aziluri care nu sunt cu nimic mai răi decât alții.

Pe sticlele cu băutura respectivă vor fi tipărite mesaje de mulțumire. „Mulțumim”, „Felicitări pentru noul membru al familiei” sunt doar câteva din aceste mesaje. În azilul de la Budapest se află circa 1000 de animale printre care cerbi, câini, vulpi și vite, scrie publika.md.

În ultimul timp, numărul adepților pentru drepturile animalelor a crescut considerabil și continuă să crească. Mai multe organizații din întreaga lume luptă pentru drepturile animalelor. PETA ( People for the Ethical Treatment of Animals) este cea mai mare organizație pentru protecția animalelor.