f

Caz ÎNFIORĂTOR în Brazilia! O tânără de 16 ani a fost violată de 30 de bărbați

Valentina Voinu

Poliția braziliană a arestat mai mult de 30 de bărbați care sunt suspectați că ar fi violat o adolescentă din Rio de Janeiro, după care ar fi postat un video din timpul violului pe mai multe rețele de socializare, anunță BBC.

Tânăra de 16 ani a mers la iubitul ei, pentru a-și petrece weekendul împreună cu acesta, însă a fost drogată după care a fost violată cu brutalitate.

Informații despre atac ies în continuare la iveală, însă tânăra a afirmat că atunci când și-a recăpătat cunoștința era înconjurată de bărbați, goală și plină de răni.Toate acestea s-au petrecut într-o comunitate săracă din Rio de Janeiro.

 Ulterior, imagini din timpul violului au început să apară pe rețele de socializare. Unul dintre agresori a postat o înregistrare de 40 de secunte, în timp ce altul și-a făcut o poză cu fața lui lângă zona intimă a adolescentei.

Autoritățile au emis mandate de arestare pentru persoanele pe care le-au identificat, inclusiv pentru iubitul tinerei. Totodată, agresiunea sexuală extrem de violentă a stârnit furia internauților din Brazilia. Oamenii au făcut apel la proteste pentru a condamna astfel de cazuri.