bona

Două luni de arest pentru bona din Moscova care a decapitat fetița de 4 ani. Aceasta ar fi fost influentață de concubinul ei să comită crima

Veronica Vacari

Când a fost adusă în sala de judecată, femeia părea foarte calmă şi chiar a salutat jurnaliştii.

jjagerpres.ro‘ height=”386″ src=”2016/01/imageresize.jpg” width=”635″>

Presa rusă scrie că bona, care este originară din Uzbekistan, se afla în concubinaj cu un bărbat din Tadjikistan. Aceștia ar fi vorbit chiar în ziua în care femeia a decapitat fetița. Autorităţile prespun că concubinul femeii este adeptul unor idei extremiste şi că anume el ar fi influenţat femeia să ucidă copilul. Bărbatul este dat în căutare, relatează publika.md.

Femeia este deţinută, în prezent, într-un penitenciar în care există un spital de psihiatrie.

Procurorii urmează să stabilească dacă femeia a folosit droguri înainte de comiterea crimei.

Bona are 38 de ani şi are trei copii. Autorităţile din Uzbekistan au oferit poliţiştilor de la Moscova date despre faptul că în 1999, aceasta a fost diagnosticată cu schizofrenie, o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate. 

În data de 29 februarie, femeia a ieșit lângă o staţie de metrou din Moscova cu capul copilei în mână. După ce a ucis copila de doar patru ani, bona a dat foc apartamentului în care locuia familia fetiței.

k

14 iunie 2024

Putin stabileşte condiţiile unei încetări a focului în Ucraina: retragerea armatei ucrainene din regiunile ucrainene anexate şi renunţarea Kievului la aderarea la NATO, adică capitularea