Țigară electronică

O țigară electronică a lăsat un tânăr cu arsuri de gradul II

Evelina Popescu

 În ultimii ani au fost multe cazuri în care s-a vorbit despre o țigară electronică ce a explodat. Potrivit Gizmodo, unul dintre cele mai grave cazuri de acest gen s-a întâmplat cu câteva zile în urmă în Idaho, Statele Unite. Un bărbat, ar fi pierdut șapte dinți și s-a ales cu arsuri de gradul doi pe față, după ce țigara a explodat în timp ce se afla în gura sa, scrie playtech.ro.

 Tipul acesta de echipament este numit vaporizer mode, dimensiunile fiind mai mari, iar cea mai mare parte din țigară este formată de baterie. Din aceste cauze, consecințele nu sunt neapărat surprinzătoare.

 „Fac asta de aproximativ un an acum și vă pot asigura că nu am făcut nimic din ce nu trebuia să fac ( bateria era pusă bine și de fiecare dată am apelat la specialiștii de la magazin să mi-l asambleze în caz de mentenanță sau când am vrut să adaug lucruri). Dar mi-a explodat în față. Am pierdut cel puțin șapte dinți, am arsuri de gradul doi pe față și pe gât, iar din gură, gât și buze am extras bucăți de plastic, și alte obiecte străine”, a încercat să relateze , Andrew Hall, experiența macabră, pe pagina personală de facebook.