De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

ben

Surpriză în timpul alegerilor prezidențiale din SUA! Unicul candiat de culoare se retrage din cursă

Valentina Voinu

Chiar dacă părăsesc campania, sunt multe persoane care mă iubesc, dar pur și simplu nu votează pentru mine. Voi rămâne profund angajat pentru a încerca să salvez țara, a declarat Carson .

Anunțul a fost făcut public cu ocazia reuniunii anuale a conservatorilor, la două zile după ce neurochirurgul se hotărâse să ia o pauză din campania prezidențială. În cursa pentru șefia statului mai rămân patru candidați republicani: Donald Trump, marele favorit, Ted Cruz, Marco Rubio și John Kasich. 

În calitate de republicani, nu suntem unii dușmanii altora și nu ne putem permite să le livrăm democraților toate aceste muniții, a mai precizat Carson

Ben Carson este nou-venit în politică și a fost singurul candidat afro-american pentru Casa Alba. A fost creditat cu 26% din intențiile de vot în rândul electorilor republicani intervievați de cotidianul The New York Times și postul de televiziune CBS News.