Andrei Năstase s-a lansat în cursa pentru prezidențiale: “Cel mai important a fost pentru mine să eliberez țara de hoți“

Adrian Sirbu

Candidatul independent Andrei Năstase s-a lansat în cursa pentru funcția de președinte. Evenimentul a fost organizat în fața Președinției. „Cel mai important a fost pentru mine să eliberez țara de hoți. Am eliberat-o odată, o voi face din nou”, spune Năstase.

Împreună cu specialiștii mei, am lucrat la un program realist. Vă spun că putem să scoatem Moldova din sărăcie cu un buget făcut pentru oameni, cu industrializare puternică a economiei, cu investiții autohtone și străine mari, iar ca urmare – asigurarea banilor pentru pensii, pentru salarii, pentru educație mai bună, pentru servicii medicale accesibile și de calitate”, a declarat Andrei Năstase.

Candidatul a anunțat că va susține o campanie electorală corectă, dedicată comunicării cu oamenii. Acesta a asigurat că va lupta cu sărăcia și corupția. „Voi promova ordinea, dreptatea și bunăstarea”, a afirmat Andrei Năstase.

Andrei Năstase are vârsta de 49 de ani și este avocat de profesie. Acesta este ex-ministru al Afacerilor Interne.