AUR Moldova are o nouă conducere! Boris Volosatîi – noul președinte al formațiunii

Redacția Liber TV

Fostul director al Liceului Teoretic “Gheorghe Asachi” din Chișinău și actualul deputat în Parlamentul de la București din partea Alianței pentru Unirea Românilor, Boris Volosatîi, este noul președinte al AUR Moldova. Decizia a fost luată sâmbătă, 10 septembrie, în cadrul Congresului extraordinar al AUR Moldova.

Totodată, secretar general al formațiunii este Maria Arvinte Botezatu, iar printre vicepreședinți se numără Valeriu Munteanu, Constantin Codreanu, Constantin Ungureanu și Vadim Vacarciuc. Unul dintre obiectivele enunțate în cadrul Congresului este unificarea forțelor unioniste.

În același timp, Vlad Bilețchi și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în AUR Moldova. În cadrul discursului să din cadrul Congresului, Bilețchi s-a abținut să expună public motivele demisiei sale.

Liderul unionist, Vlad Bilețchi, și-a dat demisia din funcția de președinte al AUR Moldova la sfârșitul lunii ianuarie. Din luna iunie, acesta nu mai este consilier parlamentar al deputatului AUR, Boris Volosatîi.

Contactat de Liber TV, Bilețchi a anunțat că revine în fruntea Asociației “UNIREA-ODIP” și își va continua activitatea publică pentru promovarea valorilor neamului românesc.