Liderul unionist, Vlad Bilețchi: „Orice amânare a aderării la Uniunea Europeană este o trădare”

Redacția Liber TV

Orice amânare a aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană este o trădare. Declarația aparține liderului unionist, Vlad Bilețchi, care a declarat, într-o postare pe o rețea de socializare că de 15 ani de zile batem pasul pe loc fără nicio perspectivă clară de integrare europeană. Acum, în ceasul al 12-lea, să fie foarte clar și fără jumătăți de măsură – dacă promisiunea guvernării PAS și a Maiei Sandu de a ne integra în UE este un adevăr sau o minciună, spune Bilețchi. 

„Acum, mai mult ca niciodată, este clar că orice tergiversare, amânare sau șovăială în privința aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană înseamnă, de fapt, trădare și uneltire împotriva intereselor naționale ale cetățenilor Republicii Moldova – în favoarea Rusiei și a pericolului iminent de ocupație rusă.

Chiar în aceste clipe, președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a semnat cererea de aderare la UE.

Noi ce așteptăm?!

Să vină Putin cu tancurile, ca să ne trezim din somnul cel de moarte?

Din 2007 suntem vecini cu hotarele Uniunii Europene – România.

Din 2007 suntem mințiți de așa-zișii pro europeni.

De 15 ani de zile batem pasul pe loc fără nicio perspectivă clară de integrare europeană. Am pierdut destul timp pentru combinații și îmbogățirea celor care s-au perindat la guvernare – doar promisiuni și slogane electorale mincinoase.

A veni timpul adevărului!

Acum, în ceasul al 12-lea, să fie foarte clar și fără jumătăți de măsură – dacă promisiunea guvernării PAS și a Maiei Sandu de a ne integra în UE este un adevăr sau o minciună.

Au respins ideea de Unire pentru că le este străină și așa a fost mereu.

Au vrut doar voturile unioniștilor pe care i-au manipulat.

Acum să vedem dacă vor face măcar integrarea europeană, pe spatele căreia au ajuns la putere și influență cu voturile a peste un milion cetățeni.

Libertate sau Ocupație?

Pace sau Război?

UE sau Rusia?

Viață sau moarte?

Aceasta este decizia pe care trebuie să și-o asume guvernarea PAS și Maia Sandu.

Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat liderul unionist, Vlad Bilețchi.

Anterior, Bilețchi a îndemnat cetățenii să nu își alimenteze mașinile la Gazprom și Lukoil, întrucât astfel este finanțat războiul care omoară mii de oameni și distrug o țară.