Natalia Gavrilița nu exclude și alte remanieri guvernamentale: „Dacă lucrurile nu se mișcă repede, trebuie identificate alternative”

Redacția Liber TV

Premierul Natalia Gavrilița nu exclude că în Guvern ar putea avea loc în curând și alte remanieri. Declarațiile au fost făcute pentru presă după prezentarea lui Vladimir Bolea în funcția de nou ministru al agriculturii și industriei alimentare.

„Sunt mai multe procese care întârzie. Ne dorim o viteză mai mare în implementarea anumitor reforme și acțiuni în domeniul agricol. Este de o importanță majoră – secetă, criza economică, consecințele războiului din Ucraina care lovesc în anumite sectoare. De asta am decis că este nevoie de un suflu nou, de un impuls în activitatea Ministerului, iar domnul Bolea îl va putea da și va accelera mai multe procese”, a spus șefa executivului.

Vineri dimineață, 8 iulie, în mare taină, a fost învestit în funcția de ministru al Agriculturii Vladimir Bolea, deputat PAS, în timp ce Viorel Gherciu a fost revocat din funcție. Gherciu a declarat că a fost surprins de decizia luată de premier.