De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 21 de ore

Premierul Muntenegrului, Dritan Abazovic: „Cetățenii noștri nu sunt implicați în acţiuni subversive în Republica Moldova”

Redacția Liber TV

Premierul Muntenegrului, Dritan Abazovic, a negat că ţara sa ar avea vreo legătură cu o presupusă implicare a cetăţenilor săi în acţiuni subversive în Republica Moldova şi a anunţat că va solicita informaţii de la autorităţile moldovene în acest sens.

„Ceea ce am citit mi-a sunat oarecum dur pentru că se creează impresia că Muntenegru ar fi implicat în problemele din Republica Moldova”, a declarat acesta.

Premierul Abazovic a anunţat că guvernul său va contacta cabinetul Maiei Sandu pentru a obţine mai multe clarificări, indicând că, dacă va fi necesar, serviciile de informaţii muntenegrene vor efectua verificări suplimentare.

Maia Sandu, a acuzat luni Rusia că plănuieşte o lovitură de stat cu ajutorul unor cetăţeni cu pregătire militară din Belarus, Serbia şi Muntenegru, care ar urma să desfăşoare acţiuni violente deghizate în proteste.