(VIDEO) Omul lui Platon, Veaceslav Valico, confirmă că el este organizatorul concertului cu Morgenshtern din PMAN

Veronica Țurcanu

Veaceslav Valico confirmă că este organizatorul concertului de duminică, 19 iunie, din Piața Marii Adunări Naționale. Mai mult, lui Morgenshtern i se alătură și Slava Marlow. Cei doi rapperi ruși vor cânta în PMAN, la ora 15:00 cu prilejul Zileii Absolvenților, susține controversatul politician.

„Pe 19 iunie aștept toată lumea în PMAN, la ora 15:00, la concertul dedicat zilei tinerilor și absolvenților. Îi avem pe invitați pe rapperii Morgenstern și Slava Marlow, îndrăgiți de tinerii noștri”, a menționat Veaceslav Valico pe facebook.

Veaceslav Valico susține că evenimentul este sponsorizat de către diasporă: „Ar trebui să îi spunem mulțumesc Victoriei Șapa din Canada”.

Amintim că Morghenshtern a anunțat pe rețelele de socializare că este la Chișinău, iar pe 19 iunie, de ziua absolventului, va susține un concert în Piața Marii Adunări Naționale din inima capitalei. Mai mult, el a declarat că intrarea va fi gratuită, iar limită de vârstă nu va fi.

Veaceslav Valico este un controversat activist civic pro-rus din Chișinău. S-a înscris ca independent la alegerile parlamentare din 2021. La dezbateri însă, acesta a fost reprezentat de omul de afaceri fugar, Veaceslav Platon care venea de fiecare dată în studiourile televiziunilor.