Gg

(VIDEO) Revoltător! Mitropolitul Vladimir către Krasnoselski: Va fi pace în țară cât vom fi parte a bisericii ortodoxe ruse

Redacția Liber TV

Vă doresc să vă ajute Dumnezeu în această misiune grea de a sluji poporul, statul și pe Dumnezeu, care necesită putere, răbdare și abilități de a conduce oamenii. Vă doresc ca în viitor să nu uitați că suntem creștini ortodocși. Aceste mișcări pro-vest nu vin de la Dumnezeu, vin din altă parte înspre noi, spre rădăcinile noastre ortodoxe. Noi suntem slujitorii bisericii ortodoxe ruse pe teritoriul Republicii Moldova și ne străduim să păstrăm puritatea ortodoxiei atât cât reușim. Și reușim atunci când ne susține și conducerea țării, dacă ei sunt cu noi pe aceeași undă, atunci va fi și pace în țară”, a spus Mitropolitul Vladimir.

Anterior și fostul șef de stat și liderul PSRM, Igor Dodon l-a felicitat pe așa-numitul lider separatist de la Tiraspol, chiar dacă Guvernul Republicii Moldova a catalogat că acest exercițiu se desfășoară în afara cadrului constituțional și contrar legislației în vigoare a Republicii Moldova.