(VIDEO) Victoria Furtună: „Voi utiliza dreptul președintelui la veto pentru fiecare lege care nu răspunde valorilor ortodoxe”

Ala Găină

Candidata independentă la alegerile prezidențiale, Victoria Furtună, promite să utilizeze dreptul de veto pentru fiecare lege care nu răspunde valorilor ortodoxe. În cadrul unei conferințe de presă, fostul procuror anticorupție a declarat că familia și munca vor deveni din nou concepte sacre în Republica Moldova, așa cum a fost mereu.

„Promit să utilizez dreptul președintelui la veto pentru fiecare lege care nu răspunde valorilor ortodoxe. Promit să interzic propaganda LGBT, după exemplul Georgiei. Promit ca familia și munca să devină din nou concepte sacre în Republica Moldova. Promit ca atât timp cât voi fi președinte să nu inițiez și să nu provoc un conflict militar, pentru că sunt credincioasă și îmi iubesc poporul”, a declarat Victoria Furtună.

Potrivit acesteia, Republica Moldova deja este Europa, doar că poporul a uitat ce înseamnă valorile europene adevărate, nu cele care sunt promise și impuse astăzi.

„Vreau să înțelegeți că nu sunt contra Europei și contra integrării în Uniunea Europeană. Sunt gata să vorbesc cu Bruxelles-ul, cu Parisul, să merg la Berlin, numai dacă acest lucru nu contrazice intereselor noastre, credinței noastre și dragostei mele față de popor”, a mai spus Victoria Furtună.

Amintim că la 20 octombrie curent, vor avea loc alegerile prezidențiale, odată cu referendumul republican constituțional.