Rețeta zilei//Savurează desertul//Ruladă cu brânză și ciocolată
Deci, să trecem la muncă!
Avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 
Ouă 4 buc
 - 
Făină albă 3 linguri
 - 
Cacao pudră 2 linguri
 - 
Zahăr 6 linguri(3 linguri la aluat, 3 la umplutură)
 - 
Praf de copt 0.5 lingurițe
 - 
Brânză de vaci 500 g
 - 
Ouă 1 buc
 - 
Smântână dulce 32%(Dorna/Milli) sau lapte condensat 50 ml
 - 
Esență de vanilie 1 buc
 
Pași de urmat:
- 
Într-un bol mai mare se pregătește amestecul de brânză cu 1 ou, 3 linguri de zahăr, 500g brânză, smântână dulce și vanilie.
 - 
Blendați bine amestecul ca să nu fie brânza crupoasă și uscată.
 - 
În alt bol preparam aluatul.
 - 
Separați albușurile de gălbenușuri; Albușurile se bat spumă tare.
 - 
Apoi bateți gălbenușurile spumă cu cele 3 linguri de zahăr.
 - 
Adăugați făina, cacao și praful de copt – mixați bine compoziția.
 - 
Adăugați albușurile bătute spumă și, fiindcă diferența de textură este cam mare, nu merge să amestecați cu paleta ca să se uniformizeze.
 - 
Deci, mixând, faceți aluatul uniform.
 - 
Pe o tavă de cuptor se întinde hârtia de copt, puneți un strat uniform de brânză și o acoperiți cu aluatul de ciocolată, la fel uniformizat și întins bine.
 - 
Lăsați tava la cuptor, deja încălzit la 200 de grade, pentru 15-20 de minute.
 - 
Răsturnați aluatul pe un prosop de bucătărie și scoateți hârtia de copt.
 - 
Se rulează strâns și se lasă la răcorit.
 - 
Se taie bine și caldă și rece, opțional, puteți să puneți și niște glazură deasupra.
 - 
Merge pudrată și cu zahăr, oricum va delecta orice gust, chiar și pe cel mai capricios.
 
Poftă mare!
- 
Cantitate: 1 kg (7-8 porții)
 - 
Timp de preparare: 20 min
 - 
Dificultate: ușor
 - 
Timp total de pregătire: 15 min