De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 18 ore

Ion Preașcă

Apartamentul jurnalistului de investigație Ion Preașcă a fost jefuit în această noapte: „Culmea e că au luat și adidașii fetei mele, în care unul din hoți s-a încălțat”

Veronica Vacari

Anunțul a fost făcut de către soția jurnalistului pe o rețea de socializare.

„Noaptea aceasta hoţii mi-au spart apartamentul. Aceasta în timp ce noi toţi dormeam în casă. Au reuşit să ia banii ce îi avea Ion Preaşcă în pantaloni şi geanta mea, cu tot tacâmul-documente, card, bani, pe care mai apoi au aruncat-o lângă o bancă alături de casă. Culmea e că au luat şi adidaşii fetei mele, în care unul din hoţi s-a încălţat chiar pe aceeaşi bancă, pe cei vechi lăsându-i în coşul de gunoi. Şi mai grav este că în timp ce discutam cu poliţiştii, am constatat că fetiţa mea era trează şi citea ceva la notebook, când hoţul a luat tableta şi telefonul din camera unde era. Să spun că mă simt oribil, e puţin spus, dar pe de alta parte…Slavă Domnului că toţi sunt vii şi teferi. La un moment dat, vroiam să-mi pun plapuma pe cap şi să mă ascund de lumea reală. şi atunci l-am auzit pe micul nostru răzând prin somn, aşa neaşteptat. Mă uitam la el şi mă gândeam: poate trebuia să trecem şi prin asta”, a scris soţia jurnalistului pe o reţea de socializare.

Cazul este investigat de poliție.