Horoscop 8 februarie 2016 Zodiac

Care este cea mai norocoasă zodie astăzi?// Horoscopul zilei de 8 februarie 2017

Elena Alexandra

BERBEC   

Deciziile importante întotdeauna se iau greu. Nativii acestor zodii au întotdeauna tendința de a calcula toate lucrurile pro și contra. În dorința voastră de a nu supăra și jigni pe cineva, uitați de propriile sentimente. Este corect ceea ce faceți, dar trebuie să luați o decizie cât mai curând. Cu cât mai mult amânați acest lucru, cu atât mai dureros va fi.

TAUR   

Astrele vă sugerează să aveți grijă de sănătatea voastră astăzi. În această zi vă este recomandat să dați preferință mâncării ușoare, de casă. Ar fi bine să includeți în alimentația voastră mai mult multe fructe și legume. Sau cel puțin, renunțați la mâncarea nesănătoasă astăzi.

GEMENI   

Astăzi vă este recomandat să mergeți la întâlnirea stabilită cu o persoană din trecut. Această dorință se va manifesta în realitate doar dacă o să vreți cu adevărat acest lucru.

RAC   

Astăzi vă așteaptă schimbari pe plan profesional. Posibil va fi vorba despre lauda mult așteptată din partea șefului. Racii astăzi sunt atenționați să fie prudenți la drum, există probabilitatea de accidente. Cel mai bine ar fi să vă petreceți ziua alături de familie.

LEU   

Deși aveți dorința de a cheltui o sumă de bani, astrele nu vă recomandă astăzi să faceți acest lucru. Leii ar trebui să fie precauți în următoarele zile cu banii. Mai târziu ați putea regreta banii aruncați în vânt. Chiar dacă astăzi sunteți predispuși spre certuri, un membru mai tânăr al familiei o să vă ajute să vă găsiți echilibrul.

FECIOARĂ   

Încrederea în propriile forțe o să vă ajute mult la locul de muncă. Aceasta vă va ajuta să treceți peste orice obstacol. Nu veți avea parte de prea multă creativitate și dragoste astăzi.

BALANȚĂ    

Un mic dejun gustos și o cafea în această dimineață o să vă dăruiască bună dispoziție pentru întreaga zi. Posibil ca seara să oferiți cuiva o sumă de bani pe care intenționați  să o cheltuiți pe propriile necesități. Dar aceasta nu o să vă afecteze deloc dispoziția.

SCORPION    

Persoanele singure astăzi ar putea să-şi întâlnească a doua jumătate. O zi destul de bună pentru colaborări noi. Încercați în acestă zi să vă îmbunătățiți relațiile cu rudele.

SĂGETĂTOR   

Astăzi sunteți binecuvântați de Univers. Posibil ca astăzi să reușiți să faceți ceea la ce nu vă puteați decide mult timp. Săgetătorii au șansele de a întâlni astăzi o persoană cu care în viitor îi va lega aventuri amoroase.

CAPRICORN   

Capricornii vor avea parte de succes, atât pe plan financiar cât și în antreprenoriat. Unii nativi din această zodie astăzi ar putea primi câteva propuneri de afacere. Un prieten, astăzi ar putea să se deschidă din altă parte pentru Capricornii. Nu este exclus ca prietenia să crească în relație amoroasă.

VĂRSĂTOR    

Totul este simplu și plictisitor. Aveți nevoie de o schimbare de atmosferă. Astrele vă recomandă să ieșiți în oraș cu prietenii.

PEȘTI    

Peștii astăzi își vor ascunde sentimentele și suferințele undeva adânc. Astrele vă sugerează ca această zi, să o petreceți în cercul familie. Asta ar putea să vă ajute să evitați o criză de nervi.