De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 2 ore

hj

Caz șocant în Nisporeni!Un elev de 8 ani a fost violat de un coleg în toaleta profesorilor

Valentina Voinu

Potrivit polițiștilor, băiatul ar fi acceptat să fie supus perversiunilor sexuale.În schimb, mama minorului susține contrariul.

Incidentul a avut loc joi. Directorul şcolii a fost cel care a anunţat părinţii copilului despre cele întâmplate. Potrivit femeiii, fiul său ar fi fost ameninţat şi obligat să întreţină relaţii sexuale. Iar întreaga scenă a fost surprinsă de un alt elev, scrie canal3.md.

Elevul care şi-ar fi violat colegul provine dintr-o familie nevoiaşă, spun profesorii.

”Din primele cercetări preliminare s-a constat că actul sexual a fost benevol, este pornit un proces penal de către Inspectoratul de Poliţie Nisporeni în care se vor stabili toate circumstanţele cazului dat”, a afirmat psihologul Ana Niculăeș.

Părinţii copilului abuzat sexual sunt îndemnaţi să apeleze la un psiholog.

”În cazul unui abuz sexual victima resimite o puternică vinovăţie. Părinţii trebuie să evite întrebări de genul: de ce te-ai dus acolo, de ce nu mi-ai spus nouă pentru că asta creează şi mai multă vinovăţie”, a adăugat psihologul Ana Niculăeș.

Elevul care şi-ar fi violat colegul nu poate fi tras la răspundere, deoarece nu a atins vârsta de 14 ani.