google.com

Ce faci de Valentine’s Day dacă ești singură?

Valeria Botnaru

Ai grijă de tine: Începe ziua cu o baie fierbinte, apoi răsfață-te cu diverse măști pentru ten și corp. Este momentul potrivit pentru o schimbare de look, poți încerca o frizură nouă sau un machiaj mai special. Astfel, te vei simți frumoasă și încrezută în sine. Spre sfârșitul zilei te poți delecta cu bucate delicioase și un vin bun, vizionând serialul preferat. 
 

sursa:livehdwallpaper.com

Mergi la cumpărături: Nu e neapărat să ai un iubit pentru a primi un cadou. Mergi singură sau împreună cu prietenele și achiziționează lucrul pe care ți-l doreai demult. Bucură-te și iubește-te așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum! 
 

sursa www.twoguysoneshow.com

Fă ceva neobișnuit: Cu siguranță ai vreo pasiune care îți aduce plăcere, este momentul ideal pentru acest lucru. De asemenea, îți poți decora camera, te poți implica în noi proiecte sau vizita locuri pe care nu le-ai mai văzut. 
 

sursa refenguru.com

Distrează-te: Ieși cu prietenii în oraș și distrați-vă pe cinste. Alegeți să mergeți într-un local nou cu o atmosferă mai deosebită. Nici nu știi cum îti poți găsi jumătatea chiar în această zi specială. 
 

sursa discoveringsecrets.com

Fii fericită: Bucură-te de ceea ce ai și nu lăsa ca Ziua Îndrăgostiților să te facă deprimată. Nu e nevoie de cineva ca să îți spună cît de frumoasă și de iubită ești, tu singură o știi! 
 

sursa themeblogspot

De 14 februarie sărbătorește iubirea față de sine!