Horoscop 7 februarie Berbec

Ce zic astrele// Horoscopul zilei de 7 februarie

Elena Alexandra

BERBEC   

Astăzi este ziua voastră norocoasă. Veți avea parte de succes la locul de muncă. Dacă ați așteptat un moment potrivit pentru a începe afacerea proprie, acum este cel mai bun moment. Veți avea parte de momente fericite alături de prieteni. Astrele vă promit o zi reușită pe plan profesional.

TAUR  

Perioadă de instabilitate emoțională.  Astăzi, atrageți ca un magnet ghinionul. Fiți precauți, deoarece puteți avea parte de mici accidente. Sunteți controlați astăzi de pesimism și emoții negative. Astrele vă sugerează să nu fiți atât de impulsivi, în caz contrar riscați să vă certați cu toată lumea din jurul vostru.

GEMENI   

Conform horoscopul astăzi aveți o zi de reabilitare și armonie. De aceea încercați să aveți grijă la ce spuneți și să nu promiteți nimic. Va recomandăm să vă petreceți ziua alături de persoana dragă. Persoanele singure ar trebui să dedice această ziua propriului confort.

RAC   

Zi perfectă! Astăzi racii vor avea parte de o zi plină de emoții pozitive. Toată lumea din jur vă apreciază talentele iar la locul de muncă totul merge mai bine decât credeați posibil. Chiar dacă aveți unele dubii și nu sunteți prea siguri în voi, astăzi nu este cazul să vă lăsați manipulați de aceste gânduri. Astăzi toate eforturile voastre vor fi susținute de Univers.

LEU  

Astăzi sunteți plini de energie. Însă nu vă grăbiți să epuizați această energie pe lucruri neimportante. De asemenea astăzi, astrele vă recomandă să nu vă certați cu nimeni, este posibil să nu vă împăcați prea curând cu acele persoane. Astăzi nu este o zi în care ar trebui să riscați, de aceea fiți atenți la cheltuieli.

FECIOARĂ    

Pentru fecioare, astăzi este o zi în care veți reflecta întregul potențial energetic de care dispuneți. Veți crea impresii bune asupra celor din jur, iar asta ar putea să vă aducă un beneficiu în viitor. Dar în același timp, fiți precauți, deoarece astăzi cineva va încerca să vă manipuleze. Riscați să cadeți sub influența unui escroc.

BALANȚĂ    

Astrele vă recomandă să alungați dispoziția rea și gândurile negative. Aveți impresia că toată lumea este împotriva voastră și aveți tendința de a vă izola de toți. Dar adevărul este că toate aceste lucruri există doar în capul vostru. De fapt, treburile voastre merg mai bine decât credeți.

SCORPION    

Cel mai bun lucru nou este un lucru vechi bine uitat. Astăzi o să vă convingeți de asta. Nu este o zi potrivită pentru experimente. Pentru scorpioni, astăzi  este o zi obișnuită.

SĂGETĂTOR   

Pe plan profesional, săgetător astăzi vor avea parte de succes. Lăsați într-o parte modestia, pentru că cu ea astăzi nu veți ajunge departe. Astăzi, tot ce veți atinge se va transforma în succes. Pe plan sentimental însă, nu este totul chiar atât de bine. De ceva timp, jumătatea voastră pare să nu mai fie atât de atrasă de voi. Astrele vă recomandă să amânați discuțiile importante.

 ​​​​​​CAPRICORN   

Veți avea o zi destul de bună. Astăzi este momentul potrivit pentru cumpărături importante. Nu se va întâmpla nimic neobișnuit în viața voastră, dar cel puțin, nici nimic rău.

VĂRSĂTOR  

Plictiseală. De ceva timp nu s-a mai întâmplat nimic interesant în viața voastră. Monotonia această ajunge să vă creeze o stare de iritare și nervozitate. Astrele vă recomandă să aveți puțină răbdare.  Dacă vă lăsați influențați de emoții, ați putea să întoarceți totul în viața voastră cu picioarele în sus.

PEȘTI    

Gelozie. Astăzi sunt posibile certuri dure cu a doua jumătate. Îi veți face zile fripte partenerului de viață din cauza geloziei voastre. Acest aspect o să vă facă să fiți agresivi toată ziua, iar din acest motiv puteți face multe greșeli. Astrele vă recomandă să evitați călătoriile lungi și exercițiile fizice.