Cea mai scumpă casă din USA

Cea mai scumpă casă din USA, scoasă la vânzare

Evelina Popescu

Casa are 12 dormitoare și 21 de băi, având și o sală de cinema, piste de bowling, sală pentru fitness, o piscină și o cramă cu vinuri scumpe.

Viitorii proprietari vor beneficia de camere pentru oaspeți supradimensionale, iar pentru petreceri au 5 baruri și 3 bucătării. 

Cinematograful este realizat în stilul seriei James Bond, aprovizionat cu un ecran de aproximativ 4 metri și un proiector 4k ce este preîncărcat cu 7000 de filme. Sala de bowling are în total 4 alei și o zonă de jocuri cu un perete plin cu dulciuri. 

Cele două crame: de șampanie și vinuri au temperaturi regulate, iar zona de relaxare este completată de camera de spa. Impresionant este faptul că pe acoperiș este un heliport pentru oaspeții ce se grăbesc.

Pot fi organizate petreceri și afară unde găsim: un bar, o terasă gigantică, piscină și spa.

Casa nu este lipsită nici de o galerie de automobile și motociclete în valoare de 30 milioane de dolari, preț inclus în cel al casei. Salariile pentru 7 angajați, inclusiv un bucătar, un șofer și o maseuză vor fi preplătite pentru doi ani.

Însă, conform unui calcul făcut de digitaltrends.com, doar 3.000 de oameni de pe întreaga planetă își pot permite să cumpere această reședință.