De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 20 de ore

Cinci moldoveni au fost implicați într-un accident rutier produs în România. Care este starea acestora

Ala Găină

Un microbuz cu cetățeni din Republica Moldova a fost implicat într-un accident rutier în Lețcani, Iași. Potrivit primelor informații, microbuzul ar fi intrat în sensul giratoriu fără să se asigure și s-a izbit de o camionetă. În urma incidentului nouă persoane au ajuns la spital, iar patru au refuzat internarea. Opt persoane erau în microbuz, iar alte cinci în camionetă. 
Potrivit autorităților române, accidentul s-a produs pe sensul giratoriu de la intrarea în județul Iași, comuna Lețcani. În urma acestuia nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, printre care cinci victime au fost identificate ca cetățeni ai Republicii Moldova.

Potrivit medicilor, aceștia sunt conștienți și se află într-o stare stabilă.

Consulatul general al Republicii Moldova la Iași este în contact cu autoritățile locale, fiind disponibil de a întreprinde toate acțiunile consulare care se impun.