tabara

Circa 40 de copii din familii vulnerabile vor putea să se odihnească gratuit la o tabără din Bulgaria

Veronica Vacari

Fundaţia de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală” anunță că odihna pentru cei 40 de copii este organizată din contul foilor cu plată.

Managerul Fundaţiei, Silvia Braduţan, susține că părinţii care procură foi de odihnă pentru copii se pot implica în procesul de selectare a beneficiarilor. Astfel, atât părinţii, cât şi reprezentanţii mass-media, pot să le propună familii social- vulnerabile, iar ca urmare o comisie din care fac parte şi reprezentanţi ai autorităţilor vor verifica anchetele potenţialilor beneficiari, relatează IPN.md.

Din foile de odihnă cu plată pe care le vor cumpăra părinţii, anul acesta vor avea ocazia să se odihnească la această tabără şi 40 de copii din familii vulnerabile, din cele mai îndepărtate sate, care nu au fost niciodată la mare”, a menţionat Silvia Braduţan.
 

În vara anului 2016, tabăra „Sparta” se va stabili în orăşelul balnear Cernomoreţ din Bulgaria. Perioada de odihnă se va desfășura începând cu sfârşitul lunii iunie până la începutul lunii august.

Tabăra „Sparta” activează timp de 21 de ani în domeniul educării și însănătoșirii copiilor, dar și în formarea deprinderilor de viaţă a acestora.