star wars

Disney are o armată de drone pentru a proteja filmările noului episod Star Wars

Dan Berbec

Pentru a proteja secretele episodului VIII al filmului Star Wars, șefii studioului sunt gata să investească milioane de dolari pentru a avea o armată de drone ce vor zbura peste locul filmării și vor bloca dronele altor oameni, pentru a-i împiedica să fotografieze cele ce se întâmplă. De asemena, sunt prezenți 600 de gardieni și securitate non-stop la locului filmărilor.

Dacă să luăm în considerație aceste măsuri de austeritate luate de Disney, putem presupune că ceva spectaculos se va întâmpla în scenele filmate în Croația. Filmul va fi lansat în decembrie 2017, ceea ce înseamnă că mai avem mult de așteptat.

Când JJ Abrams filma episodul de anul trecut, dronele au reușit să fotografieze unele scene ale filmărilor care ulterior au apărut în internet înaintea premierei. Din fericire, nimic important nu a fost dezvăluit, însă Disney nu dorește să riște de data aceasta.

Desigur, daca dronele nu vor reuși să oprească curiozitatea fanilor, atunci cei de la Disney pot în orice moment să cheme vulturii australieni să rezolve problema. Dacă nu înțelegeți ce au vulturii cu dronele, uitați-vă la video-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=kAYVyj6vf3Y