f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Vg

După două luni de așteptare și oportunități ratate, violonista Alexandra Conunova și-a recuperat vioara

23-12-2021 21:56

După două luni de incertitudine, violonista Alexandra Conunova și-a recuperat vioara, anunță Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

După parcurgerea procedurilor legale și aprecierea actelor prezentate miercuri, 22 decembrie 2021, în următoarea zi – joi, 23 decembrie, vioara ridicată în luna octombrie 2021, pe Aeroportul din Chișinău, 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗿𝗲𝘁𝘂𝗿𝗻𝗮𝘁ă persoanei, care acum a prezentat documentele autentificate ce o împuterniceau să o dețină în folosință”, anunță PCCOCS.

Procurorii anunță că au solicitat documente autentificate de la proprietar, care o împuterniceau pe violonistă să o folosească vioara.

Astăzi, la prezentarea documentelor autentificate și parcurgerii procedurilor legale care se impun, instrumentul muzical a fost eliberat persoanei. Urmărirea penală continuă, în vederea dispunerii unei soluții obiective privind fapta investigată”, se spune în comunicatul PCCOCS.

Violonista a fost oprită la aeroport cu două luni în urmă, iar vioara i-a fost reținută de procurori pe motiv că violonista nu deținea acte pentru instrumentul muzical.