Vlad și Andra

EUROVISION 2017 ROMÂNIA// Interviu cu trupa „Instinct”: Primul instinct este cel pe care trebuie să îl urmezi

Elena Alexandra

Sunt tineri, frumoși, talentați și foarte îndrăgostiți. Dar din păcate pentru fanii lor, care visează să îi cupleze, sunt îndrăgostiți de muzică. În afara scenei, Andra și Vlad sunt prieteni buni, fiecare din ei are însă viața sa personală. „Păstrăm viața privată pentru noi, cele mai fericite momente sunt cele private”, spune Andra. Chiar dacă Vlad și Andra nu sunt făcuți unul pentru celălalt, timbrurile lor par a fi.

Trupa „Instinct”, pe atunci încă B52, a cucerit juriul X factor încă în  anul 2015, cu piesa „Uptown Funk”. Atunci, trupa era formată  din 3 membri: Andra, Vlad și  Tudor. Această formulă le-a dus locul 3 în finala X factor, din acel an. Acum, „Instinct” este  un duet foarte frumos. ,,După câteva luni de căutarea unui nume, a fost tot timpul chiar în fața noastră, am considerat că ni se potrivește, noi doi formând o echipă foarte bună”, spune Andra.

Ambii sunt pasionați de muzică încă din copilarie. Andra s-a născut într-o familie de muzicieni. Încă de la vârsta de 16 ani cânta la evenimente împreună cu familia sa. „Datorită tatălui meu, am urmat și eu și fratele meu o carieră muzicală”, menționează tânără interpretată. Vlad însă, a început să se ocupe cu muzica mai serios după atingerea majoratului. Chiar din prima, a făcut un feat cu DJ Rynno. „Eu, oricum cântam de mic pe la evenimentele familiei, dar nu prea știam eu ce fac acolo. După majorat, am început să iau lecții de canto cu tenorul Bogdan Bradu (fost elev al lui Pavarotti ), după care, cu Crina Mardare, pentru mulți ani la rând”, ne spune Vlad, care era foarte bine dispus. 

Chiar dacă ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, tinerii de la „Instinct” şi-au petrecut ziua cu pregătirile pentru semifinală, care va avea loc pe data de 26 februarie. Piesa cu care interpreții participă la concurs se numește „Petale”.  „Versurile îi aparțin în mare parte Theei Miculescu, dar Vlad a fost cel cu ideea petalelor”, ne mărturisește Andra.

Sunt prietenoși și foarte ambițioși, muncesc foarte mult și împreună sunt de neoprit. Vlad și Andra sunt pregătiți să facă un show cât mai frumos și cât mai emoționant în semifinală şi finală. Motto-ul lor este: „Primul instinct, este cel pe care trebuie să îl urmezi”. Acest instinct nu i-a înșelat acum 3 ani când s-au cunoscut. Iar acum, sunt printre cei 15 norocoși, care au șansa să reprezinte țara la Eurovision. Sunt plini de dorință și perseverență, iar competiția nu îi copleșește, ba din contra. Interpreții  recunosc că sunt multe piese puternice și fiecare are șansa de a câștiga. Dar instinctul le spune să fie încrezuți în propriile forțe, pentru că chiar  Petalele lui Vlad “ ar putea fi piesa, care va reprezenta în acest an România la Eurovision.

În afara scenei, cei doi artiști sunt la fel de carismatici și plini de voie bună. Vlad și Andra, radiază bucurie, frumusețe și fericire. Dacă veți avea ocazia să vorbiți personal cu ei, vă garantez că zâmbetul nu o să dispară de pe fețele voastre, nici pentru o clipă. Chiar și în pofida acestei tensiuni, pe care ar trebui să o simtă fiecare concurent, cei doi interpreți nu se lasă controlați de emoții negative și îndoieli. Tinerii interpreți își fac mereu timp pentru discuții cu admiratorii muzicii lor, chiar dacă timpul nu este de partea lor.

Trupa Instinct”, le transmite un mesaj tuturor fanilor: „Urmăriți-ne în seara de 26 Februarie, sperăm să vă placă show-ul nostru și vă mulțumim pentru susținere”. Eu le urez mult succes. Şi indeferent de rezultat, să continue să își bucure admiratorii cu piese noi. 

Instinct – Children Of The Sky

Instinct – Petale