Mark Zuckerberg

(FOTO) Ce mașină conduce Mark Zuckerberg, posesorul a zeci de miliarde de dolari

Marina Chiru

Nu are nici Bugatti Veyron, nici Ferrari și nici măcar un SUV, scrie auto-bild.ro. În urmă cu aproape doi ani, Mark Zuckerberg a fost fotografiat de paparazzii la bordul unui Golf 5 GTI, un automobil estimat la apriximativ 30.000 de dolari.

mașina lui Zuckerberg

Mașina de culoare neagră are transmisie manuală și are sub capotă 200 de CP, fiind destul de puternică. Aceasta accelerează de la 0 la 100 de km/h în 7,2 secunde.

La finalul anului 2015, Mark Zuckerberg a spus că donează 99% din acţiunile deţinute la Facebook, în valoare de 45 de miliarde de dolari, într-o fundaţie care se va concentra pe susţinerea potenţialului uman şi al egalităţii.

Zuckerberg mai este recunoscut și pentru obiceiul de a purta zilnic aceleași haine: tricou gri cu mânecă scurtă şi hanorac.

Acesta spune că micile decizii, de genul “cu ce mă îmbrac?” sau “ce mănânc la micul dejun?” pot fi obositoare şi consumatoare de energie, iar el nu vrea să piardă timpul cu aşa ceva.

“Sunt în postura norocoasă de a servi interesele a miliarde de oameni. Şi simt că nu-mi îndeplinesc misiunea dacă îmi risipesc energia pe lucruri prosteşti sau frivole”.

hainele zilnice ale lui Mark Zuckerberg

El a precizat că are mai multe tricouri de acelaşi fel.