f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Gh

(FOTO) Misiune specială pentru angajații Fulger: s-au deghizat în super-eroi și le-au făcut o surpriză copiilor internați la Spitalul “V. Ignatenco”

06-01-2022 17:08

Angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger” a IGP au adus magia Crăciunului la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”. În ajun de Crăciun, Polițiștii „Fulger” au devenit complicii Moșului, care și-a lăsat renii pentru o zi și împreună cu supereroii preferați ai copiilor au escaladat clădirea spitalului, creând o adevărată poveste pentru micii pacienți.

De la mic la mare, copiii au avut parte de emoții de neuitat. Fiind entuziasmați de Polițiștii deghizați în Moș Crăciun, Spider Man, Halk și Optimus Prime, picii au cântat colinde, au recitat poezii și au primit dulciuri în dar.

Gg

Ff

Tt

Gg