sursa: hdwyn.com

Idei de cadouri pentru 8 martie

Valeria Botnaru

Tradiționalele flori:
Există un asortiment bogat de buchete și aranjamente florale din care poți să alegi varianta cea mai potrivită în funcție de persoana pe care vrei să o surprinzi. Dacă este vorba de iubita/soția ta, poți opta pentru clasicii trandafiri ce reprezintă simbolul dragostei, fie că sunt roșii, albi sau rozi. Pentru mamă, poți alege o floare de cameră rezistentă și ușor de îngrijit sau orhidee pe care o va avea un timp mai îndelungat. Aranjamentele florale ce conțin un coș cu lalele multicolore, tradafiri, zambile și frezii sunt ideale pentru sora sau prietenele tale. 

sursa: petalia.ro

Accesorii:
Bijuteriile vor fi mereu pe placul femeilor. Un colier, inel, cercei sau broșe sunt cadoul potrivit cu care nu vei da greș nicidecum. În funcție de bugetul pe care îl ai, poți alege un colier din aur,argint sau pietre semiprețioase.

Cu un preț mai redus, potrivite ar fi broșele și bijuteriile handmade confecționate din diverse materiale. 

perfecte.ro

Parfum: 
Parfumul este cadoul apreciat de toate femeile. După personalitatea, vârsta și aromele preferate ale mamei, iubite i- poți alege mirosul potrivit. Aromele pot fi proaspete, florale, lemnoase sau orientale. Mamei i se va potrivi mai mult aromele proaspete sau florale, pentru că nu au un miros puternic, sunt ușoare și energizează. Pentru iubita, soția sau sora, alegerea ideală ar fi un parfum cu aromă florală, lemnoasă și orientală. Esențial este să ții cont și de concentrațiile parfumului, apa de parfum are o aromă mai puternică, pe cînd apa de toaletă este mai puțin persistentă. 

newsx.com

Produse cosmetice:
Pentru o persoană mai în vârstă ar fi bine să optezi în favoarea unei creme antirid sau un elixir pentru tenul matur care va hidrata și va readuce aspectul tânăr al pielii. Iubitei sau prietenei îi poți alege un demachiant, loțiune de corp, balsam sau o cremă revigorantă pentru ten. 

unica.ro

Un animal de companie: 
Dacă știi că iubita sau sora ta are nevoie de un prieten necuvântător, atunci acesta este cadoul perfect. Poți dărui o pisică, un câine, papagal sau un acvariu cu pești. Important este să NU oferiți un astfel de cadou fără să vă asigurați că acesta este dorit, deoarece presupune multe responsabilități și investiții. 

google.ro