Valentine's Day

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Valeria Botnaru

Cadoul tematic în funcție de hobby
Dacă iubitul tău preferă sportul, fă-i o surpriză și optează pentru un tricou,  un ceas de monitorizare sportivă sau un abonament la sală. Pentru pasionații de jocuri o alegere perfectă ar fi: șah, table, poker sau domino. Celor care sunt în pas cu moda le poți dărui un articol vestimentar sau diverse accesorii. 
Cadouri personalizate
Imprimarea pozelor pe tricou, pernă, cană, breloc, carcasă pentru telefoane mobile. De asemenea, puzzle-urile se pot personaliza cu poza sau mesajul preferat.
Tradiționalul buchet de flori
Alege florile pe care le preferă iubita ta. Dacă nu știi care sunt acestea, atunci buchetul format din diverse flori de sezon este alegerea cea mai potrivită. Poți atașa un mesaj sau o scrisoare de dragoste în care să-i spui cât de mult o iubești.
Cina romantică
Poți crea o ambianță romantică cu ajutorul lumânărilor parfumate și diverse elemente decorative. Pregătește bucatele preferate ale iubitului tău și savurați-le cu o șampanie sau un vin roșu. 
Cadouri pentru el
Ceas, portofel, cravată, parfum, telefon mobil, căști, abonament la sală, săritură cu parașuta, instrumente pentru mașină, bilete la fotbal – sunt doar câteva din cadourile perfecte pentru el. 
Surprize pentru ea
O cutie plină cu dulciuri, abonament la revista preferată, o carte de dragoste, articole vestimentare sau accesorii, produse cosmetice, o relaxare la centru SPA – orice nu ai alege, vor cuceri inima iubitei tale. 
Vouchere cadou
Atunci
cînd nu mai știi ce să dăruiești, cu un voucher nu vei da greș niciodată. Este potrivit atât pentru el cît și pentru ea. 
O excursie în doi
Puteți vizita împreună locurile frumoase în care nu ați mai fost pînă acum. Cu siguranță acesta va fi cadoul de care vă veți aminti mereu.

 

Happy Valentine's