De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 17 ore

h

Important! Fiul mai mic al deputatului Nae-Simion Pleșca este de negăsit! Vezi reacția tatălui!

Valentina Voinu

Tragedia s-a întîmplat aseară, în jurul orei 21:00, în apartamentul familiei deputatului Simion Pleșca de pe strada Sfatul Ţării din Chişinău. În momentul incidentului, cei doi tineri se aflau în bucătărie. La un moment dat, tânărul de 25 de ani, angajat al Serviciului Vamal, a tras un foc din pistolul pe care-l deţinea legal.

f

Fratele acestuia a decedat pe loc, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constante decesul. Suspecul a luat una dintre mașinile familiei și a fugit de la fața locului.

dd

Procurorul Corneliu Bratunov a declarat că a fost pornit un dosar penal pentru omor intenţionat. Acesta însă a refuzat să ofere mai multe detalii pentru a nu prejudicia ancheta, anunță Pro TV.

Totuși, există suspiciuni legate de faptul că incidentul s-ar fi produs întîmplător. La faţa locului și-a făcut apariţia și președintele Parlamenului, Adrian Candu.

„Haideţi să lăsăm acum familia în intimitate că au nevoie acum şi pe urmă deja alte comentarii.Vă rog frumos, puţină intimitate să lăsăm familiei, vă mulţumesc frumos”, a afirmat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

UPDATE 18:00
Acum, cîteva minute, deputatul Nae-Simion Pleșca a oferit o primă reacţie despre cele întâmplate. Acesta a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care anunţă cu tristeţe când vor avea loc funerariile.

g