Președintele Republicii Moldova Igor Dodon

Internaut: „Dodon, trezește-te, pleacă tineretul, rămâi cu locuințe pustii, glod și drumuri stricate”

Elena Alexandra

Dezamăgită de conducerea țării, tânăra basarabeancă spune că nu mai poate să tacă și să rămână indiferentă față de situația din țara noastră. Aceasta nu este prima oară când Anişoara aduce critici aspre conducerii statului. Tânăra a declarat că Dodon ar fi blocat-o pe Facebook.

Acesta este mesajul  pe care concetățeanca noastră, Anişoara Postolachi i l-a adresat lui Igor Dodon pe o rețea de socializare.

“Dragă Moș Crăciun, vreau un Președinte înțelept!
… E greu să trăiești într-o țară, în care problema esențială expusă de Președinte, este limba vorbită și istoria noastră! Sunt născută în 1991, am învățat 12 ani în Limba Română, am învățat Istoria Universală și Istoria Românilor, istoria noastră, a provenienței noastre. Nu vă supărați, dar fiul dvs, Vlad, în ce limbă studiază la școală?! Ce se întâmpla dacă domnul Dodon declara ziua de 16 decembrie, zi de doliu național, în Memoria Regelui Mihai I?! Domnule Dodon, dvs aveți habar câte a făcut Regele Mihai I pentru Basarabia? Aveți habar câte face România pentru peticul nostru de pământ? Câți bani, cât respect și câtă susținere ne oferă?! Nu prea cred că știți… Din păcate!
Ocupați-vă de economia țării, de drumuri, pensii, salarii, educație, de cetățeni, de lucruri importante în folosul poporului. Vă rog. A trecut un an de când sunteți la conducerea Republicii Moldova și în afară de limbă și istorie, nu vorbiți despre nimic altceva. Suntem o țară săracă, o țară cu buzele făcute dar încălțată în șosete găurite, din găurile care încă încercați să trageți din răsputeri la turta voastră, a celor care 'adică ne conduc ca pe o turmă umană hipnotizată. Știu că m-ați blocat domnule Dodon pe Facebook, pentru că dvs nu vă plac părerile celor tineri și nu acceptați critica. Eu totuși sper ca acest mesaj să ajungă la dvs, sper să deschideți ochii și să faceți măcar ceva bun pentru Republica Moldova, dar nu să depuneți țesut adipos pe a doua bărbie a faciesului dvs minunat! Dodon, trezește-te, pleacă tineretul, rămâi cu locuințe pustii, glod și drumuri stricate! Trist.
Cu durere în suflet și respect față de țara mea.”

Anişoara Postolachi are 26 de ani, s-a născut în Edineț, dar de 7 ani locuieşte la Iași. Acolo a absolvit medicina generală și anul acesta începe rezidențiatul pe chirurgie generală. Recent, Anişoara a fondat proiectul anti-violență Ajut.md.