Haideți să îl ajutăm pe August

“Mamică, nu vreau să-mi scoată și al doilea ochi, eu vreau să te văd”

Elena Alexandra

O mamă și-ar da viața pentru odrasla sa, dar ce-i de făcut atunci când mâinile îți sunt legate și te îneci în disperare? Câte strigăte de ajutor și câte lacrimi ar putea reda din plin toată durerea și neputința pe care o simte?… Faceți cunoștință, Augustin.

Este din Făleşti și are 7 ani. Acest pui de om suferă de cancer rabdimiosarcoma, după un an de tratament pe care l-a urmat în Ucraina boala nu a cedat. Pe când toți sărbătoreau începutul unui an nou, lui acest micuț i s-a făcut o intervenție chirurgicală unde i s-a înlăturat ochișori stâng..

Dar din marea nefericirea, ba chiar spre marea groază, tumoarea nu a dispărut definitiv iar recent a început să crească din nou. Iar acum, Augustin riscă să-şi piardă și celălalt ochișor.

“Noi ne-am adresat la clinica din Turcia unde ne poate ajuta să salvăm al doilea ochișor și să îi salveze viața copilului meu. Dar tratamentul de un an de zile costă enorm, o viață dacă vom trăi nu vom reuși sa colectăm aşa sumă, 130.000 euroMă pun în genunchi în fața tuturor, vă rog din toată inima să mă ajutaţi. Fără el eu nu voi trăi o scundă. Orice mică donație va fi un mare ajutor pentru noi. Vă mulţumesc din suflet, oameni inimoşi.” – Carolina, mama lui Augustin

Puteți dona AICI

Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002167’

Expediază un SMS cu conținutul „Augustin” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Abonații moldtelecom pot apela pot apela:

090009002 (costul unui apel este de 45 de lei, apelurile pot fi efectuate nelimitat)